Cabooter Facility houdt van een schone omgeving

Schoonmaken

De werkzaamheden bestaan onder andere uit algemene schoonmaakwerkzaamheden, periodieke werkzaamheden, sanitairverzorging en het leveren en onderhouden van materialen en dispensers. Cabooter Facility houdt van een schone omgeving en heeft ruime ervaring in het schoonmaakonderhoud van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, portieken, instellingen, praktijken en scholen.

Daarnaast kunt u bij Cabooter Facility terecht voor een groot aantal aanvullende diensten zoals glasbewassing, vloeronderhoud en tapijtreiniging, opleveringsschoonmaak, tuinonderhoud, gevelreiniging, eenmalige schoonmaak en hoogwerkerverhuur.

Onze goed opgeleide gecertificeerde schoonmakers zijn betrouwbaar, representatief en verplaatsen zich moeiteloos in uw bedrijfsfilosofie. De werkmethodes van de interieurverzorgers zijn door ervaring doordacht en staan garant voor een prima kwaliteit, vakmanschap en een optimale service.

De schoonmaakdiensten van Cabooter Facility houden van een heldere aanpak. Bij elk project wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema gewerkt.

Glasbewassing

Cabooter facility heeft glasbewassers in dienst die inzien dat uw bedrijfspand uw visitikaartje is. Van klein tot groot en van laagbouw tot en met gespecialiseerde hoogbouw is het van belang dat de buitenzijde goed en deskundig is onderhouden. De buitenkant zegt immers alles over de binnenkant.

Daarom heeft glas, vakkundig aan de binnen- en buitenkant gereinigd, een meerwaarde voor uw pand. De glasbewassers van Cabooter Facility zijn ervaren en kennen de specifieke eigenschappen en bereikbaarheidseisen van gebouwen, instellingen, scholen en tehuizen en spelen daar vakkundig op in.

Onze glasbewassers zijn experts die op verschillende hoogtes uw bewassing zullen uitvoeren. Vakkundige glasbewassing creëert niet alleen meerwaarde aan uw onroerend goed maar ook aan de leefomgeving en werkomgeving.

Onze glasbewassers zijn experts die op verschillende hoogtes uw bewassing zullen uitvoeren.

De aanwezige expertise binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat het beste of meest wenselijke resultaat wordt gehaald uit uw vloerafwerking.

Vloeronderhoud

Een goedverzorgde, mooie en glanzende bedrijfsvloer heeft een positieve uitstraling op de bezoekers en gebruikers. Bij Cabooter Facility kunt u terecht voor het totaalonderhoud van zachte en harde vloeren.

De aanwezige expertise binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat het beste of meest wenselijke resultaat wordt gehaald uit uw vloerafwerking. Goed vloeronderhoud is een vak apart en professioneel onderhoud draagt bij aan het behoud en de levensduur van de vloer. Tevens is regelmatig en vakkundig onderhoud vaak een voorwaarde voor de garantie die de vloerleverancier heeft geleverd.

Bij Cabooter Facility kunnen wij dankzij onze ervaring en opleiding marmoleum, linoleum, natuursteen, houten vloeren en tapijt onderhouden. Vloeren gaan er gegarandeerd beter uitzien ongeacht strippen, schrobben, zuigen, schrobzuigen of conserveren. Cabooter Facility stelt graag een onderhoudsplan met u op.

Daarbij houden wij vanzelfsprekend enkel en alleen rekening met uw wensen. Cabooter Facility is sterk in veelzijdig vloeronderhoud.

Opleveringsschoonmaak

Naast dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden verrichten de schoonmaakploegen van Cabooter Facility ook eenmalige schoonmaakactiviteiten. Opleveringsschoonmaak van uw nieuwe bedrijfspand of nieuwbouwcomplex of eenmalig onderhoud bij interne verhuizing of verbouwing is bepaald geen overbodige luxe.

Stofvrije ruimtes, glasheldere ramen, verwijderen van cementsluiers, vloeren die eenmalig specialistisch bewerkt moeten worden en alle andere zaken die nodig zijn voor de juiste oplevering, worden door Cabooter Facility vakkundig opgeleverd.

Cabooter Facility is flexibel en kan direct en efficiënt handelen door een uitgekiend afroepsysteem van medewerkers. Wij bieden u een uitgebreid pakket van diensten aan waarmee u optimaal bent geholpen.

U heeft al lang genoeg in de rommel gezeten en wilt nu kunnen vertrouwen op een snel en betrouwbaar team van experts die uw belang voorop stelt. Cabooter Facility zorgt ervoor dat na verbouwing, nieuwbouw, verhuizing of renovatie de gebruikers van het gebouw veilig kunnen leven en werken in een schone en gezonde omgeving.

Cabooter Facility is uw ideale partner bij de opleveringsschoonmaak.

U heeft al lang genoeg in de rommel gezeten en wilt kunnen vertrouwen op een team van experts

Meer rendement met gereinigde zonnepanelen

Zonnepanelen reinigen

Het is van belang dat zonnepanelen worden gecontroleerd op (atmosferische) vervuiling en dat de zonnepanelen met regelmaat gereinigd worden. Zonnepanelen kunnen gemakkelijk vies worden door:

  • luchtverontreiniging
  • fijnstof
  • stuifmeel
  • zand
  • vogeluitwerpselen
  • bladeren

Door de atmosferische vervuiling van zonnepanelen zal er minder licht de zonnecellen van de zonnepanelen bereiken. Hierdoor zal de energieopbrengst afnemen. Wanneer u frequent uw zonnepanelen laat reinigen met daarvoor geschikte reinigingsmiddelen ,blijft de energieproductie gedurende het jaar optimaal, zeker in het voorjaar en in de zonnige zomermaanden. Bij het reinigen van uw zonnepanelen maken wij altijd gebruik van de juiste producten om te zorgen dat we geen schade aanbrengen aan de zonnepanelen en de natuur.

De opstelling en de locatie van uw zonnepanelen bepaalt de uiteindelijke effecten van vuil op het zonnepaneel. Vuil zal de levensduur van zonnepanelen tevens verkorten en het is dus van belang de panelen frequent door een specialist als Cabooter Facility BV te laten reinigen.

Het reinigen van zonnepanelen is zeer technisch doordat de zonnepanelen niet beschadigd mogen worden en er geen sporen van aanslag of kalk achtergelaten mag worden. Cabooter Facility BV maakt gebruikt van speciale reinigingsmiddelen en gereedschap zodat u weer het maximale uit uw zonnepanelen kunt halen. Door uw zonnepanelen te laten reinigen door Cabooter Facility BV hoeft u zelf niet het risico te nemen het dak op te gaan.

De mogelijkheden bespreken?
Bel ons op: 077 - 352 1155


Noorderpoort 97a 5916 PJ Venlo e-mail: info@cabooterfacility.nl

Onze diensten    Contactgegevens