Over ons

Cabooter Facility houdt van een schone omgeving

Schoonmaak, glasbewassing, tuinonderhoud, bouwservice, schilderwerkzaamheden, conciërge werkzaamheden, schoonmaak van zonnepanelen en catering. Cabooter Facility voorziet in facilitaire dienstverlening op maat.
Dankzij een succesformule op het gebied van schoonmaak en onderhoud timmeren wij hard aan de weg.
Wij bieden totaalontzorging, zodat ondernemers zich op hun core business kunnen richten.
Cabooter Facility heeft naam gemaakt binnen en buiten de regio. Sinds 2010 actief in de schoonmaak branche.
Wij onderscheiden ons door de veelzijdigheid van ons bedrijf, wij kunnen echt het facilitaire stukje uit handen nemen bij bedrijven.
Tevens volgt ons personeel trainingen en cursussen zodat ze continu op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en methodes op het gebied van schoonmaak, onderhoud, techniek et cetera.
Goed opgeleid personeel is de grootste kracht, ze werken met veel plezier voor onze opdrachtgevers en verlenen hun diensten altijd met een glimlach. Daar zijn we best wel trots op.

Schoonmaak

Cabooter Facility houdt van een schone omgeving en heeft ruime ervaring in het schoonmaakonderhoud van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, portieken, instellingen, praktijken en scholen.

Als totaalontzorger gaat Cabooter Facility verder dan alleen schoonmaak.

We beschikken over een eigen bouwservice. We verzorgen diverse kleine en grotere opknapwerkzaamheden aan gebouwen. Verder hebben we gediplomeerde schilders in dienst. Om ook het groen rond bedrijven, scholen of instellingen piekfijn in orde te houden, hebben we een hovenier. Hij voorziet in het aanleggen van tuinen, grasmaaien en het vervangen van planten. Ook reiniging en onderhoud van bestrating, daken en parkeerterreinen is voor hem geen probleem.

Ook de verzorging van de innerlijke mens wordt niet vergeten. Onze catering is veelzijdig. We verzorgen op diverse locaties de bedrijfsrestaurants. Inmiddels bekend in Venlo is onze eigen broodjesservice. We leveren broodjes voor bijvoorbeeld vergaderingen, bijeenkomsten en lunches. Dat kan uitgebreid worden tot een buffet, walking dinner of barbecue. Dat is maatwerk.

Maar ook het reinigen en bijvullen van koffiemachines en gastdames op locatie kunnen we regelen.

Neem gerust een kijkje op www.broodjesservicevenlo.nl

Door de jaren heen heeft Cabooter Facility een gevarieerde klantenkring opgebouwd.

Van de notaris tot fabrieken en alles wat er tussen zit, zoals VvE’s, overheidsinstellingen en recreatieparken.

We zijn nauw betrokken, staan met regelmaat zelf tussen de mensen op de werkvloer en steken onze handen uit de mouwen. We nemen altijd zelf de telefoon op en zorgen direct voor een oplossing.

Dat is kwaliteit en service op topniveau!

Uw klus is bij ons in schone handen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.