Over ons

Wij zijn Cabooter Facility!

Sinds 2010 een begrip in de regio dankzij onze ruime ervaring en uitgebreid aanbod in schoonmaak en facilitaire dienstverlening.

Van glasbewassing tot tuinonderhoud. Van schilderwerkzaamheden tot groenvoorziening en van het reinigen van gevels, zonnepanelen en bijzondere oppervlaktes tot conciërge werkzaamheden en bouwservice.

Schoonmaak en onderhoud

Uw onderneming is constant in bedrijf. Daarmee is er ook een constante behoefte aan schoonmaak en onderhoud. Om die reden moet u kunnen vertrouwen op een facilitair specialist die meedenkt in oplossingen. Een specialist die zich eenvoudig kan aanpassen aan de snel veranderende omstandigheden binnen uw onderneming. Dat is toch precies wat u zoekt?

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis

Wij werken volgens een succesformule die garant staat voor vakmanschap en kwaliteit. Ons goed opgeleid personeel is onze grootste kracht. Al onze medewerkers staan voor hun vak, werken met passie en plezier aan de meest uitdagende projecten en verlenen hun diensten altijd met een glimlach. Daar zijn we trots op!

Om de kwaliteit van onze service hoog te houden zorgen wij regelmatig voor scholing en trainingen van ons personeel. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste technieken en methodes op het gebied van hun specialisme.

Cabooter Facility meer dan alleen schoonmaak.

Veelzijdig, betrokken en van vele markten thuis.
Cabooter Facility beschikt niet alleen over goed opgeleid en kundig personeel binnen de schoonmaak maar heeft ook verschillende gediplomeerd vakspecialisten in dienst.

We beschikken over een eigen bouwservice en verzorgen diverse kleine en grotere opknapwerkzaamheden aan gebouwen. Verder hebben we gediplomeerde schilders in dienst.  
Om ook het groen rond bedrijven, scholen of instellingen piekfijn in orde te houden, hebben we een hovenier. Hij voorziet in het aanleggen van tuinen, grasmaaien en het vervangen van planten. Ook reiniging en onderhoud van bestrating, daken en parkeerterreinen is voor hem geen probleem.

Cabooter Facility ontzorgt! 
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Cabooter broodjes service

Catering met een glimlach!
Ook de verzorging van de innerlijke mens wordt door ons niet vergeten.

Broodjes Service Venlo is onderdeel van Cabooter Facility. Als cateraar bieden wij volledig verzorgde lunches en ambachtelijke maaltijden op maat op iedere gewenste locatie.

Wij bieden een ruim, vers en zeer betaalbaar assortiment aan lunches, soepen, salades, maaltijden, melkproducten, verse sappen en frisdranken. De lunch kan naar wens uitgebreid worden tot buffet, walking dinner of barbecue.  Bij behoefte kan zelfs een gastdame of gastheer op locatie aanwezig zijn om u volledig te ontzorgen tijdens een activiteit of evenement. Ook het reinigen en bijvullen van koffiemachines behoort tot onze mogelijkheden.

Neem gerust een kijkje op www.broodjesservicevenlo.nl voor ons gehele assortiment.

Uw klus is bij ons in schone handen

Als werkgever en ondernemer zijn wij nauw betrokken bij onze klanten, collega’s en medewerkers. Regelmatig staan we zelf tussen onze mensen op de werkvloer en steken we graag onze handen uit de mouwen.

We nemen altijd zelf de telefoon op en zorgen direct voor oplossingen.
We kennen onze klanten en denken actief mee hoe hun uitstraling en imago naar buiten schoon en professioneel blijft.
Door de jaren heen heeft Cabooter Facility een gevarieerde klantenkring opgebouwd.

Van notaris tot fabrieken en alles wat ertussen zit, zoals VvE’s, overheidsinstellingen en recreatieparken.

Cabooter Facility; Dat is kwaliteit en service op topniveau!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.

Video afspelen