Zonnepanelen reinigen

Meer rendement met gereinigde zonnepanelen.

Het is van groot belang dat zonnepanelen worden gecontroleerd op (atmosferische) vervuiling en met regelmaat worden schoongemaakt.

Zonnepanelen kunnen gemakkelijk vies worden en hierdoor hun verdiencapaciteit verliezen. Oorzaken zijn onder andere: luchtverontreiniging, fijnstof, mos, stuifmeel, zand, vogeluitwerpselen of bladeren.

Door deze vervuiling zal er minder licht de zonnecellen van de zonnepanelen bereiken en zal de energieopbrengst afnemen. Wanneer u frequent uw zonnepanelen laat reinigen blijft de energieproductie gedurende het hele jaar optimaal.

Het reinigen van zonnepanelen is zeer technisch doordat de zonnepanelen niet beschadigd mogen worden en er geen sporen van aanslag of kalk achtergelaten mag worden. Cabooter Facility maakt gebruik van speciale reinigingsmiddelen en gereedschap zodat u weer het maximale uit uw zonnepanelen kunt halen. Bij het reinigen van uw zonnepanelen gaan wij zeer zorgvuldig te werk en maken wij gebruik van de geschikte reinigingsmiddelen die geen schade aanbrengen aan de zonnepanelen en de natuur.

Haal het beste uit de zon en hou de energieproductie van uw zonnepanelen hoog door ze frequent te laten reinigen. Loop geen enkel risico; Cabooter Facility gaat voor u het dak op.

Zonnepanelen reinigen

Het is van belang dat zonnepanelen worden gecontroleerd op en worden schoongemaakt. Hierdoor krijg je meer rendement met gereinigde zonnepanelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.

Video afspelen