Tuinonderhoud

Cabooter Facility houdt van een schone omgeving

De tuin en het omringend groen om uw bedrijf, school of instelling is een onmiskenbaar visitekaartje. U krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk want voordat u uw gasten of klanten welkom heeft geheten, is de kennismaking met het terrein om uw bedrijfspand al een feit.

Representativiteit is de link tussen Cabooter Facility en uw organisatie want een keurig verzorgde buitenruimte draagt onmiskenbaar bij aan de uitstraling van uw organisatie. Van entree tot tuin en van plantenbak tot en met fontein. Cabooter Facility onderhoudt het voor u. Bij Cabooter Facility is groenvoorziening een soort van tweede natuur.

Cabooter Facility is een moderne dienstverlener op het gebied van groenvoorziening en schoonmaak waarbij een up to date werkwijze met hedendaagse apparatuur wordt gecombineerd met een oneindige groene liefde voor het ambachtelijke hoveniersvak.

Tuindonderhoud

Wij zijn een moderne dienstverlener op het gebied van groenvoorziening en schoonmaak waarbij een up to date werkwijze met hedendaagse apparatuur wordt gecombineerd met een oneindig groene liefde voor het hoveniersvak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.