Tuinonderhoud

Cabooter Facility uw groene visitekaartje.

De tuin en het omringend groen om uw woning, bedrijf, school of instelling is een onmiskenbaar visitekaartje. U krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Voordat u uw gasten of klanten welkom heeft geheten, is de kennismaking met uw omgeving al een feit.

Een keurig verzorgde buitenruimte draagt onmiskenbaar bij aan de uitstraling van uw omgeving. Van entree tot tuin en van plantenbak tot en met fontein. Cabooter Facility onderhoudt het voor u in elk seizoen en jaargetijde. 

Bij Cabooter Facility is groenvoorziening een tweede natuur. We kijken verder en gaat tot in detail. Ook het reinigen en onderhouden van bestrating, daken, coatings, dakgoten, terrassen, parkeerterreinen, vijvers en uw buitenverlichting behoort tot onze mogelijkheden. Alles is bepalend voor een prettige en schone uitstraling.

Met een oneindige groene liefde voor het ambachtelijke hoveniersvak onderscheiden onze groenspecialisten zich door professie en vakmanschap. Ze kennen de nieuwste kneepjes van het vak en werken met hedendaagse technieken en apparatuur. Zo staan we garant voor vakmanschap, en kwaliteit.

Tuinonderhoud

Wij zijn een moderne dienstverlener op het gebied van groenvoorziening en schoonmaak waarbij een up to date werkwijze met hedendaagse apparatuur wordt gecombineerd met een oneindig groene liefde voor het hoveniersvak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.

Video afspelen