Specialistische reiniging

Bijzondere schoonmaakwerkzaamheden vragen bijzondere kennis.

Daar waar de vervuiling zodanig is dat deze met reguliere schoonmaakmiddelen en technieken niet meer te reinigen is of waar het bijzondere elementen en oppervlaktes betreft vraagt het schoonmaken extra specialistische kennis.

Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om iedere klus te klaren. Daarbij werken wij met speciale materialen en schoonmaakmiddelen waarmee ieder oppervlak grondig wordt gereinigd. Onze medewerkers worden periodiek getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken van speciale reiniging.

Gevelbeplating, plafonds, Liftschachten, verwijdering van kalk en graffiti. Uw klus is bij ons in schone handen.

Specialistische reiniging

Specialist in bijzondere schoonmaak.
Gevelbeplating, plafonds, Liftschachten, verwijdering van kalk en graffiti.

Uw klus is bij ons in schone handen.

Opleverings-
schoonmaak

Ons team van professionele vaklui nemen u veel zorgen uit handen in elk bouwproject. Wij verzorgen diverse kleine of grotere opknapwerkzaamheden aan uw gebouw of pand.

Opleveringsschoonmaak

Cabooter Facility sterk in klein onderhoud én grote verbouwingen.

Ons team van professionele vaklui nemen u veel zorgen uit handen in elk bouwproject. Wij verzorgen diverse kleine of grotere opknapwerkzaamheden aan uw gebouw of pand. Denk hierbij aan algemeen onderhoud, technische of bouwkundige reparaties, loodgieter werk, dakbedekking, telecommunicatie en toegangscontrole.  Bij grote verbouwingen nemen we u zelfs de volledige organisatie van A tot Z uit handen. 

Alle noodzakelijke gereedschappen en materialen hebben we snel voorhanden en daar waar nodig werken we samen met lokale specialisten. Zo kunnen wij reparaties, verbeteringen en technisch onderhoud snel en adequaat oppakken.

Allround geschoold en ervaren helpen we u op weg bij elke klus!  Van het vervangen van een lamp tot verbouwing van uw gastentoilet. Op Cabooter Facility kunt u rekenen. U heeft het immers al druk genoeg!

Vloeronderhoud

Een goedverzorgde, mooie en glanzende bedrijfsvloer heeft een positieve uitstraling op de bezoekers en gebruikers. Bij Cabooter facility kunt u terecht voor het totaalonderhoud van zachte en harde vloeren.

De aanwezige expertise binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat het beste of meest wenselijke resultaat wordt gehaald uit uw vloerafwerking. Goed vloeronderhoud is een vak apart en professioneel onderhoud draagt bij aan het behoud en de levensduur van de vloer. Tevens is regelmatig en vakkundig onderhoud vaak een voorwaarde voor de garantie die de vloerleverancier heeft geleverd.

Bij Cabooter Facility kunnen wij dankzij onze ervaring en opleiding marmoleum, linoleum, natuursteen, houten vloeren en tapijt onderhouden. Vloeren gaan er gegarandeerd beter uitzien ongeacht strippen, schrobben, zuigen, schrobzuigen of conserveren. Cabooter Facility stelt graag een onderhoudsplan met u op.

Daarbij houden wij vanzelfsprekend enkel en alleen rekening met uw wensen. Cabooter Facility is sterk in veelzijdig vloeronderhoud.

Vloeronderhoud

Een goedverzorgde, mooie en glanzende bedrijfsvloer heeft een positieve uitstraling op de bezoekers en gebruikers. Bij Cabooter Facility kunt u terecht voor het totaalonderhoud.

Gevelreiniging

Uw gevel schoon en stralend! 

Als uw gevel verscholen zit onder een dikke laag vuil hebben wij de juiste technieken om deze in oorspronkelijke staat te herstellen.

Gevelreiniging

Uw gevel schoon en stralend! 

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje en u kunt bij uw bezoekers maar een keer een eerste indruk achter laten. De uitstraling van uw gebouw is daarin veelzeggend.

Vaak zit de schoonheid van de gevel verscholen achter een dikke laag vuil.
Wij vinden het belangrijk om uw gevel in de oorspronkelijke staat aan bezoekers te laten zien en daar waar nodig scheuren en verkleuringen te herstellen.

Bij gevelreiniging verwijderen wij de aanslag of vervuiling van de gevel van uw gebouw.

Bij lichte vervuiling kunnen we uw gevel via stoom reinigen. Bij verfresten, roet of brandschade gebruiken we chemische reinigingstechnieken en als laatste mogelijkheid kunnen we bij zware vervuiling uw gevel ook stralen met zand.

Werkplekreiniging

Cabooter Facility voor een schone en gezonde zaak.

Wist u dat er op een toetsenbord, muis of telefoon 400 keer meer bacteriën zitten dan op een toiletbril? En wist u dat ongeveer 25% van de werkplekken ondermaats scoren op het gebied van gezondheid?

Bacteriën zorgen voor verspreiding van ziektes, verkoudheden en huidirritaties onder uw personeel. Vooral met de huidige ‘flex-plekken’ en kantoortuinen is het risico van verspreiding groot.
Als werkgever bent u volgens de Arbowet verantwoordelijk voor een schone en veilige werkplek voor uw personeel. Wij helpen u graag om aan deze eisen te voldoen.

Net als u vinden wij het namelijk van groot belang dat uw personeel gezond blijft en zo min mogelijk wordt onderworpen aan de gevolgen van virussen en infecties.

Onze gemotiveerde werknemers doen er alles aan om uw werkplekken schoon en hygiënisch te onderhouden zodat uw medewerkers tevreden, veilig en gemotiveerd hun werk kunnen blijven doen.

Zo houden we uw personeel en uw werkomgeving gezond.

Werkplekreiniging

Cabooter Facility voor een schone en gezonde zaak.

Broedplaatsen van vuil en bacteriën grondig aanpakken, vermindert de kans op besmetting en infecties. Wij zorgen samen met u voor een schone en veilige werkomgeving voor uw personeel.

Zonnepanelen reinigen

Meer rendement met gereinigde zonnepanelen.

Haal het beste uit de zon en hou de energieproductie van uw zonnepanelen hoog door ze frequent te reinigen. Cabooter Facility gaat voor u het dak op.

Zonnepanelen reinigen

Meer rendement met gereinigde zonnepanelen.

Het is van groot belang dat zonnepanelen worden gecontroleerd op (atmosferische) vervuiling en met regelmaat worden schoongemaakt.

Zonnepanelen kunnen gemakkelijk vies worden en hierdoor hun verdiencapaciteit verliezen. Oorzaken zijn onder andere: luchtverontreiniging, fijnstof, stuifmeel, zand, vogeluitwerpselen of bladeren.

Door deze vervuiling zal er minder licht de zonnecellen van de zonnepanelen bereiken en zal de energieopbrengst afnemen. Wanneer u frequent uw zonnepanelen laat reinigen blijft de energieproductie gedurende het hele jaar optimaal.

Het reinigen van zonnepanelen is zeer technisch doordat de zonnepanelen niet beschadigd mogen worden en er geen sporen van aanslag of kalk achtergelaten mag worden. Cabooter Facility maakt gebruik van speciale reinigingsmiddelen en gereedschap zodat u weer het maximale uit uw zonnepanelen kunt halen. Bij het reinigen van uw zonnepanelen gaan wij zeer zorgvuldig te werk en maken wij gebruik van de geschikte reinigingsmiddelen die geen schade aanbrengen aan de zonnepanelen en de natuur.

Haal het beste uit de zon en hou de energieproductie van uw zonnepanelen hoog door ze frequent te laten reinigen. Loop geen enkel risico; Cabooter Facility gaat voor u het dak op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.

Video afspelen