Specialistische reiniging

Indien vervuiling niet meer verwijderd kan worden met de reguliere schoonmaak dan is specialistische reiniging aan de orde.

Voor het schoonmaken van deze vervuiling is specialisme nodig.

Cabooter Facility beschikt over kennis en inzicht en hebben speciaal materiaal om iedere klus te klaren.

Denk hierbij aan het schoonmaken van liftschachten, plafondreiniging , kalk verwijderen van glas, verwijderen van graffiti  et cetera.

Cabooter Facility heeft medewerkers in dienst die getraind zijn en scholingen/trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Uw klus is in schone handen bij ons.

Specialistische reiniging

Een goedverzorgde, mooie en glanzende bedrijfsvloer heeft een positieve uitstraling op de bezoekers en gebruikers. Bij Cabooter Facility kunt u terecht voor het totaalonderhoud.

Vloeronderhoud

Een goedverzorgde, mooie en glanzende bedrijfsvloer heeft een positieve uitstraling op de bezoekers en gebruikers. Bij Cabooter facility kunt u terecht voor het totaalonderhoud van zachte en harde vloeren.

De aanwezige expertise binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat het beste of meest wenselijke resultaat wordt gehaald uit uw vloerafwerking. Goed vloeronderhoud is een vak apart en professioneel onderhoud draagt bij aan het behoud en de levensduur van de vloer. Tevens is regelmatig en vakkundig onderhoud vaak een voorwaarde voor de garantie die de vloerleverancier heeft geleverd.

Bij Cabooter Facility kunnen wij dankzij onze ervaring en opleiding marmoleum, linoleum, natuursteen, houten vloeren en tapijt onderhouden. Vloeren gaan er gegarandeerd beter uitzien ongeacht strippen, schrobben, zuigen, schrobzuigen of conserveren. Cabooter Facility stelt graag een onderhoudsplan met u op.

Daarbij houden wij vanzelfsprekend enkel en alleen rekening met uw wensen. Cabooter Facility is sterk in veelzijdig vloeronderhoud.

Vloeronderhoud

Een goedverzorgde, mooie en glanzende bedrijfsvloer heeft een positieve uitstraling op de bezoekers en gebruikers. Bij Cabooter Facility kunt u terecht voor het totaalonderhoud.

Gevelreiniging

Bij gevelreiniging verwijderen wij de aanslag of vervuiling van de gevel van uw gebouw. Dit kan gedaan worden met drie verschillende methodes wat afhankelijk is van de vervuiling aan uw gevel.

Gevelreiniging

Bij gevelreiniging verwijderen wij de aanslag of vervuiling van de gevel van uw gebouw. Dit kan gedaan worden met drie verschillende methodes wat afhankelijk is van de vervuiling aan uw gevel.

Zo kunnen wij uw gevel via stoom reinigen. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij lichte vervuiling zoals mos, of beplanting die op uw gevel gegroeid is. Wij verhitten het water tot een temperatuur boven de 100 graden en spuiten met hofe druk tegen uw gevel.

Ook kunnen wij chemisch reinigen, hierbij werken wij met een chemisch middel wat aangebracht wordt op de gevel. Dit is vooral effectief voor verfresten of roet. Wij recyclen dit chemisch water.

Als laatste kunnen wij bij zware vervuiling ook uw gevel stralen. Wij stralen water gemengd met een straalmiddel zoals zand. Na het reinigen van uw gevel kunnen wij ook uw muren impregneren, Wanneer het bij daken of gevels gaat over ‘impregneren’, dan wordt eigenlijk ‘hydrofoberen’ bedoeld. Hiermee maak je de gevel of dak waterafstotend zonder dat het vocht wat naar buiten gaat wordt verhinderd.

Werkplekreiniging

Zoals vaak al bekend is heeft een gemiddeld toetsenbord 400 keer bacteriën er op zitten dan een toiletbril. Dit is ook het geval bij computermuizen en telefoons. Al die bacteriën zorgen regelmatig voor verkoudheid en huidirritaties. Met de huidige ‘flex-plekken’ is de kans op overdragen van deze bacteriën des te groter.

Een schone en hygiënische werkplek zorgt voor tevreden en gemotiveerde werknemers. Schone toetsenborden, muizen, beeldschermen, tablets en mobiele telefoons leiden tevens tot minder ziekteverzuim. Bovendien voorkomt u onnodige storingen.

De Arbowet stelt dat werkgevers verantwoordelijk zijn voor een schone en veilige werkplek. Uit onderzoek blijkt dat +/- 25% van de werkplekken ondermaats scoren op het gebied van gezondheid. Broedplaatsen van vuil en bacteriën grondig aanpakken, vermindert de kans op besmetting en infecties.

Werkplekreiniging

Zoals vaak al bekend is heeft een gemiddeld toetsenbord 400 keer bacteriën er op zitten dan een toiletbril. Dit is ook het geval bij computermuizen en telefoons.

Zonnepanelen reinigen

Het is van belang dat zonnepanelen worden gecontroleerd op en worden schoongemaakt. Hierdoor krijg je meer rendement met gereinigde zonnepanelen.

Zonnepanelen reinigen

Het is van belang dat zonnepanelen worden gecontroleerd op (atmosferische) vervuiling en dat de zonnepanelen met regelmaat gereinigd worden. Zonnepanelen kunnen gemakkelijk vies worden door:

 

  • luchtverontreiniging
  • fijnstof
  • stuifmeel
  • zand
  • vogeluitwerpselen
  • bladeren

 

Door de atmosferische vervuiling van zonnepanelen zal er minder licht de zonnecellen van de zonnepanelen bereiken. Hierdoor zal de energieopbrengst afnemen. Wanneer u frequent uw zonnepanelen laat reinigen met daarvoor geschikte reinigingsmiddelen, blijft de energieproductie gedurende het jaar optimaal, zeker in het voorjaar en in de zonnige zomermaanden. Bij het reinigen van uw zonnepanelen maken wij altijd gebruik van de juiste producten om te zorgen dat we geen schade aanbrengen aan de zonnepanelen en de natuur.

De opstelling en de locatie van uw zonnepanelen bepaalt de uiteindelijke effecten van vuil op het zonnepaneel. Vuil zal de levensduur van zonnepanelen tevens verkorten en het is dus van belang de panelen frequent door een specialist als Cabooter Facility te laten reinigen.

Het reinigen van zonnepanelen is zeer technisch doordat de zonnepanelen niet beschadigd mogen worden en er geen sporen van aanslag of kalk achtergelaten mag worden. Cabooter Facility maakt gebruik van speciale reinigingsmiddelen en gereedschap zodat u weer het maximale uit uw zonnepanelen kunt halen. Door uw zonnepanelen te laten reinigen door Cabooter Facility hoeft u zelf niet het risico te nemen het dak op te gaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.