Schoonmaakwerkzaamheden

Cabooter Facility een betrouwbare partner in schoonmaak.

Representatief, betrouwbaar en een optimale service. Door onze ruime ervaring in het schoonmaakonderhoud kunnen wij u ondersteunen met uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden in en rondom uw bedrijf of woningcomplex.

Kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, portieken, instellingen, praktijken of scholen. Wij houden van schoon en zorgen ervoor dat uw omgeving er piekfijn uitziet.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit algemene schoonmaakwerkzaamheden, periodieke werkzaamheden, sanitair verzorging en het leveren en onderhouden van materialen en dispensers. Daarnaast kunt u bij Cabooter Facility terecht voor een groot aantal aanvullende diensten zoals glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging en eenmalige schoonmaak.

Ons opgeleid en gecertifieerd personeel is professioneel, betrouwbaar, meedenkend en representatief. Helder in hun aanpak voegen ze zich moeiteloos en met plezier in uw bedrijfsfilosofie.

Onze werkmethodes en aanpak zijn effectief en doordacht. Bij iedere project wordt gewerkt met een helder werkschema dat vooraf duidelijk met u wordt gecommuniceerd. Zo staan we garant voor een prima kwaliteit, vakmanschap én optimale service met een glimlach.

Daar zijn we trots op!

Schoonmaak

Cabooter Facility houdt van een schone omgeving en heeft ruime ervaring in het schoonmaakonderhoud van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, portieken, instellingen, praktijken en scholen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.

Video afspelen