Schoonmaak werkzaamheden

Cabooter Facility houdt van een schone omgeving

De werkzaamheden bestaan onder andere uit algemene schoonmaakwerkzaamheden, periodieke werkzaamheden, sanitairverzorging en het leveren en onderhouden van materialen en dispensers. Cabooter Facility houdt van een schone omgeving en heeft ruime ervaring in het schoonmaakonderhoud van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, portieken, instellingen, praktijken en scholen.

Daarnaast kunt u bij Cabooter Facility terecht voor een groot aantal aanvullende diensten zoals glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, eenmalige schoonmaak en hoogwerker verhuur.

Onze goed opgeleide gecertificeerde schoonmakers zijn betrouwbaar, representatief en verplaatsen zich moeiteloos in uw bedrijfsfilosofie. De werkmethodes van de interieurverzorgers zijn door ervaring doordacht en staan garant voor een prima kwaliteit, vakmanschap en een optimale service.

De schoonmaakdiensten van Cabooter Facility houden van een heldere aanpak. Bij elk project wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema gewerkt.

Schoonmaak

Cabooter Facility houdt van een schone omgeving en heeft ruime ervaring in het schoonmaakonderhoud van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, portieken, instellingen, praktijken en scholen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.