Glasbewassing

Cabooter Facility voor een verzorgd imago van uw bedrijf.

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Daarom hebben we professionele en representatieve glazenwassers in dienst die uw bedrijfspand, woning of appartementencomplex tot in de puntjes verzorgen. Van klein tot groot en van hoog tot laagbouw. Het is van groot belang dat uw pand goed en deskundig wordt onderhouden.

Glas, kozijnen en gevel beplating vragen om regelmatig onderhoud. Cabooter Facility zorgt voor een fris en goedverzorgd pand waar met plezier wordt gewerkt.

Onze glazenwassers kunnen op verschillende hoogtes en oppervlaktes uw bewassing uitvoeren. Cabooter Facility investeert constant in haar medewerkers, zodat zij veilig kunnen werken, met hoogwaardig materiaal kunnen schoonmaken én op de hoogte zijn van specialistische reinigingstechnieken.  

Wij doen alles voor een fris en goedverzorgd pand; belangrijk voor een verzorgd imago van uw bedrijf.

Glasbewassing

Onze glasbewassers zijn experts die op verschillende hoogtes uw bewassing zullen uitvoeren. Uw bedrijfspand is uw visitekaartje.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.