Glasbewassing

Onze glasbewassers zijn experts die op verschillende hoogtes uw bewassing zullen uitvoeren

Cabooter Facility heeft glasbewassers in dienst die inzien dat uw bedrijfspand uw visitekaartje is. Van klein tot groot en van laagbouw tot en met gespecialiseerde hoogbouw is het van belang dat de buitenzijde goed en deskundig is onderhouden. De buitenkant zegt immers alles over de binnenkant.

Daarom heeft glas, vakkundig aan de binnen- en buitenkant gereinigd, een meerwaarde voor uw pand. De glasbewassers van Cabooter Facility zijn ervaren en kennen de specifieke eigenschappen en bereikbaarheidseisen van gebouwen, instellingen, scholen en tehuizen en spelen daar vakkundig op in.

Onze glasbewassers zijn experts die op verschillende hoogtes uw bewassing zullen uitvoeren. Vakkundige glasbewassing creëert niet alleen meerwaarde aan uw onroerend goed maar ook aan de leefomgeving en werkomgeving.

Glasbewassing

Onze glasbewassers zijn experts die op verschillende hoogtes uw bewassing zullen uitvoeren. Uw bedrijfspand is uw visitekaartje.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.

Cabooter Facility

Professioneel, gemotiveerd, betrouwbaar en van alle markten thuis. Dat is Cabooter Facility Venlo in een notendop.

Snelle eerlijke uitbesteding van facilitaire en ondersteunende diensten waarbij u zich enkel en alleen nog maar hoeft te richten op uw core business.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u liever persoonlijk contact opnemen? Bekijk dan onze contactpagina.