Wij verzorgen opknapwerkzaamheden aan uw gebouw

Bouwservice

Cabooter Facility zal u zowel op het gebied van klein bouwkundig onderhoud als ook bij de grotere bouwprojecten uitstekend van dienst kunnen zijn en u veel zorgen uit handen nemen. Met andere woorden, wij verzorgen diverse kleine of grotere opknapwerkzaamheden aan uw gebouw of pand.

Onze bouwservices zijn vooral geschikt voor het oplossen van bouw- of reparatiewerkzaamheden die voor ons minimale specialistische kennis vergen maar die voor u wellicht niet eenvoudig zijn op te lossen.

Door alle noodzakelijke gereedschappen, materialen en specialisten snel voorhanden te hebben, kunnen wij reparaties, verbeteringen en technisch onderhoud adequaat oppakken.

Bij Cabooter Facility zijn alle vaklui allround geschoold en ervaren. Wij vinden het namelijk van groot belang dat alle vakdisciplines snel en efficiënt voor u ingezet kunnen worden. Cabooter Facility biedt u een compleet dienstenpakket aan van algemeen technisch onderhoud van uw gebouwen of terreinen.

U mag daarbij denken aan technische of bouwkundige reparaties, loodgieterwerk, dakbedekking, telecommunicatie en toegangscontrole. Cabooter Facility neemt u ook de organisatie van een volledige verbouwing uit handen maar is ook sterk in klein onderhoud. Van het vervangen van een lamp tot het verwisselen van de wc-bril.

U heeft het al druk genoeg! Op Cabooter Facility kunt u bouwen.

De mogelijkheden bespreken?
Bel ons op: 077 - 352 1155


Noorderpoort 97a 5916 PJ Venlo e-mail: info@cabooterfacility.nl

Onze diensten    Contactgegevens