Schoonmaak - Cabooter Facility
Glasbewassing - Cabooter Facility
Vloeronderhoud - Cabooter Facility
Opleveringsschoonmaak - Cabooter Facility
Specialistisch - Cabooter Facility Tuinonderhoud - Cabooter Facility Bouwservices - Cabooter Facility Broodjesservice - Cabooter Facility Catering - Cabooter Facility

Schoonmaak - Cabooter Facility

Schoonmaak

De werkzaamheden bestaan onder andere uit algemene schoonmaakwerkzaamheden, periodieke werkzaamheden, sanitairverzorging en het leveren en onderhouden van materialen en dispensers. Cabooter Facility houdt van een schone omgeving en heeft ruime ervaring in het schoonmaakonderhoud van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, portieken, instellingen, praktijken en scholen. 

Daarnaast kunt u bij Cabooter Facility terecht voor een groot aantal aanvullende diensten zoals glasbewassing, vloeronderhoud en tapijtreiniging, opleveringsschoonmaak, tuinonderhoud, gevelreiniging, eenmalige schoonmaak en hoogwerkerverhuur.

Onze goed opgeleide gecertificeerde schoonmakers zijn betrouwbaar, representatief en verplaatsen zich moeiteloos in uw bedrijfsfilosofie. De werkmethodes van de interieurverzorgers zijn door ervaring doordacht en staan garant voor een prima kwaliteit, vakmanschap en een optimale service.

De schoonmaakdiensten van Cabooter Facility houden van een heldere aanpak. Bij elk project wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema gewerkt.