Schoonmaak - Cabooter Facility
Glasbewassing - Cabooter Facility
Vloeronderhoud - Cabooter Facility
opleveringsschoonmaak - Cabooter Facility
Specialistisch - Cabooter Facility Tuinonderhoud - Cabooter Facility Bouwservices - Cabooter Facility Broodjesservice - Cabooter Facility Catering - Cabooter Facility

Catering in Venlo e.o. - Cabooter Facility catering

Catering

Cabooter facility biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw catering te organiseren.

We weten dat de juiste catering op het juiste moment een prima sfeer binnen de muren van uw organisatie, bedrijf, instelling of woning kan creëren. Cabooter Facility kan de rol van gastheer
in welke setting dan ook uitstekend aan. Dat vergt aanpassingsvermogen maar deze flexibiliteit zit diep verankerd in de gastvrije opstelling van de medewerkers van Cabooter Facility.

Cabooter Facility is gespecialiseerd in bedrijfscatering en beheer van bedrijfskantines en -restaurants. Ook voor de totale verzorging van een party bent u bij Cabooter Facility aan het juiste adres. Met veel plezier en professie verzorgt Cabooter Facility de totale organisatie van een feestelijke, eenmalige of regelmatig terugkerende, gelegenheid.

Van tentenverhuur, muziek of artiesten tot tapinstallaties, begeleiding in drankkeuze en verwarming. Cabooter facility organiseert het voor u.
Van rode loper tot limousinehuur en van originele tuindecoratie tot een afsluitend vuurwerk. Cabooter Facility luistert naar uw wensen, organiseert en begeleidt en maakt op professionele wijze uw evenement tot een zorgeloze en geslaagde party.